TMC HolidaysTMC Holidays
Ai uitat parola?

DESPRE NOI

Expertiza noastră - confortul și siguranța ta!

TMC Holidays ofera soluții personalizate atât pentru operatorii de turism, cât și pentru companiile sau organizatorii de călătorii de grup la nivel mondial. Misiunea noastră este să conectăm oameni din întreaga lume prin călătorii de înaltă clasă, tradiții locale și experiențe personalizate. Bazându-ne pe consultanți cu experiență de peste 15 ani, avem curajul de a seta busola în diverse direcții printr-o gamă completă de servicii integrate de călătorie; scopul nostru este de contura viitoarea generație de călătorii personalizate, oferind calitate în serviciile de călătorie, prin testarea periodică a fiecărei locații recomandate și colaborând doar cu parteneri de încredere.

Echipa TMC este formata din profesionisti cu peste 15 ani de experienta in domeniu, printre a căror valori se numară integritatea, etica, angajamentul și perseverența. Fie ca afacerile sau interesul personal sunt motivele calatoriei dumneavoastra, consultantii nostri stau la dispozitia dumneavoastra pentru a planifica fiecare detaliu – pornind de la rezervarea si emiterea biletelor de avion ale companiei preferate si pana la organizarea vacantei mult visate, departe de grijile cotidiene, iar la cerere, va pot insoti oriunde in lume.

Intelegem ca orice client are propriile nevoi, iar noi suntem hotarati sa oferim experiente si evenimente extraordinare in intreaga lume. Ne adaptam dorintelor dumneavoastra, astfel incat sa va puteti bucura de tot ceea ce este mai bun in viata. Expertiza noastra din industria turismului, impreuna cu preferintele dumneavoastra va vor deschide calea catre intreaga lume.

  DESPRE TMC Holidays

Creionam vacante personalizate la cerere in functie de perioada calatoriei sau de bugetul alocat vacantei, astfel, tabloul viselor devine realitate. Locatiile propuse in pachetele de vacante  au fost inspectate in prelalabil de catre consultantii nostri si reprezinta garantia calitatii serviciilor si produselor TMC Holidays.

Va oferim suport, consiliere, experienta si implicare si va invitam sa descoperiti lumea prin ochii pasionatilor de calatorii, beneficiind de intreaga noastra daruire.

Suntem consultantii calatoriilor Dumneavoastra  si ne mandrim ca o facem cu implicare, daruire si pasiune.

Catre ce destinatie va indreptati astazi?