TMC HolidaysTMC Holidays
Ai uitat parola?

Cricova – Orasul subteran al vinurilor

Descopera o parte din Iasiul de altadata si cramele subterane din Cricova, cea mai importanta atractie turistica a Republicii Moldova, explorand strazile ce poarta denumirea vinurilor, intr-o excursie de neuitat.

Descriere program

Ziua 1

Puteti pleca din Bucuresti pe traseul Buzau – Focsani – Crama Girboiu, unde va puteti opri pentru o delicioasa degustare de minim 4 sortimente de vin, mai apoi continuati drumul spre Bacau unde puteti lua pranzul la renumitul restaurant Hanul Ancutei din Iasi. In drum spre Iasi puteti face un popas si sa vizitati Castelul Sturdza din Miclauseni. In functie de ora la care ajungeti puteti vizita si Crama Bucium.

Cazare in Iasi

Ziua 2

Dupa micul dejun, daca veti dori, puteti sa vizitati Biserica Trei Ierarhi, Palatul Culturii (exterior), Grupul Statuar al Voievozilor si Parcul Copou. Mai departe, puteti merge la Crama Cotnari pentru o noua degustare de vinuri, urmand mai apoi sa plecati spre Cricova.

Cazare in Cricova

Ziua 3

Dupa micul dejun puteti vizita orasul Chisinau (16 km de Cricova), iar dupa aceea puteti iesi din oras pentru a vizita crama Cricova,  supranumita Orasul Vinurilor – cea mai mare crama din lume, cu strazi denumite dupa vinurile produse aici. Puteti  vizita strazile subterane, sectia de maturizare a vinurilor de marca, sectia de producere a spumantului clasic, Colectia Nationala si salile de degustare, dupa care va veti bucura de o impresionanta degustare de vin. Dupa terminarea acestei experiente minunate, va puteti intoarce inapoi in Chisinau sau in Cricova in functie de varianta de cazare aleasa.

Cazare in Cricova sau Chisinau

Ziua 4

Mic dejun și check-out.

Servicii incluse :

  • Cazare;
  • Mic dejun;
  • Degustari conform programului;

Servicii neincluse:

  • Taxe oras;
  • Transport
  • Asigurare medicala
  • Tips-uri;
  • Alte servicii nespecificate in program;

Variante cazare:

Iasi

Hotel International 4*

http://hotelinternationaliasi.ro

Hotel Bellaria 4*

http://www.bellaria.ro/en/ 

Hotel Arnia 3*

http://www.hotelarnia.ro

Hotel La Castel 3*

http://lacastel.ro/

Cricova

GIO Wine 4*

http://giowine-cricova.booked.net/

Stil 3 Hotel 3*

https://www.booking.com/hotel/md/stil-3.ro.html

Premium Park 4*

Chisinau

Jolly Alon Hotel 4*

http://jolly-alon.hotel-chisinau.com/en/

Tarif cazare 3*: 262,5 euro

Tarif cazare 4*: 315 euro

Oferta este disponibila in perioada 1.09.2018 si 15.11.2018.