TMC HolidaysTMC Holidays
Ai uitat parola?

Marrakech – orasul de sub soarele Africii

Maroc – tara in care cultura europeana se impleteste cu cea africana, tara in care natura ofera un spectacol surprinzator din munti pana in desert. Te invitam sa-i  descoperi secretele in 10 zile, de la Marrakech pana in Sahara.

Ziua 1 Ne intalnim la aeroportul Otopeni si ne imbarcam pentru destinatia Marrakech. In aceasta seara, cina si cazarea vor fi in Marrakech.

Ziua 2 Dupa micul dejun, mergem sa vizitam mormintele saadiene -reprezintă locul de veci al sultanilor și prinților marocani din dinastia Saad. Necropola a fost contruita in secolul al 16-lea, insa a fost descoperita in anul 1917.Accesul se face printr-un culoar stramt, la finalul caruia descoperiti o adevarata minune arhitecturala. Continuam cu o scurta vizita la Palatul si gradinile Bahia – al carui nume se traduce “Cea frumoasa” , Piata Gemaa el Fna, Moscheea si Minaretul Koutoubia. Moscheea nu este deschisa publicului non-musulman, dar se pot vizita gradinile ei. Minaretul are o inaltme de 77 de metri si este considerat cel mai inalt minaret din Marrakech. Puteti petrece timpul liber la cumparaturi.Cina si cazarea in Marrakech

Ziua 3 Servim micul dejun si plecam sa descoperim  cascadele Ouzud, aflate la 150 de kilometri de Marrakesh, in satul numit Tanaghmeilt. La intoarcere, admiram fermecătoarele grădini Menara, înființate cu aproape 900 de ani în urmă . Optional, seara spectacol traditional Fantasia. Cina si cazare in Marrakech

Ziua 4 Plecam dupa micul dejun catre Sahara, traversand Muntii Atlas prin pasul Tizi Tichka. Vizitam satul Kasbah Ait Ben Haddou – un exemplu frapant al arhitecturii marocane. Satul face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO din anul 1987. Este locatia care fost platou de filmare pentru multe productii cinematografice ca Laurence al Arabiei, Sodoma si Gomora sau Un ceai in Sahara. Continuam drumul prin Defileul Todra si Valea Dades – numita si valea celor 1000 de Kasbah. Cina si cazare in oaza Skoura (Sahara).

Ziua 5 Dupa micul dejun, petrecem timpul intr-o tabara de corturi in desert, in zona Merzouga. Tot in aceasta locatie  vor fi cina si cazarea.

Ziua 6 Petrecem ziua in preajma orasului Ouarzazate. Numit si Orasul Trandafirilor, acesta este  situat la Poarta Desertului. Considerat o bijuterie a Marocului, plin de oameni veseli si serviabili, este gata sa va învețe câte ceva din tradițiile lor.Cina si cazare in Ouarzazate

Ziua 7 Plecam dupa micul dejun pe drumul caravanelor.In aceasta seara, cina si cazare vor fi in zona Taroudant.

Ziua 8 Astazi, dupa micul dejun, descoperim orasul Agadir, locul de care nu mai vrei sa te desparti, locul unde muntele intalneste oceanul.Reconstruit aproape in totalitate in anul 1960, Agadir nu este un oras tipic marocan.Plin de lumini, magazine moderne, farmecul sau aparte atrage din prima clipa.Cina si cazare in Agadir

Ziua 9 Servim micul dejun si pornim catre un alt oras portuar situat pe coasta oceanului, Essouria. Fosta colonie portugheza, in trecut, orasul purta denumirea Mogdura. Essouria ne intampina mereu cu mult soare. Cina si cazare in Essaouira.

Ziua 10 Iata-ne ajunsi in ultima zi a excursiei noaste.Servim micul dejun, lasam in urma Essaouria si pornim catre aeroportul din Marrakech, de unde vom calatori catre Bucuresti.

Plecari disponibile:

 • 01 Noiembrie;

Tarif circuit disponibil pentru grup de minim 16 de persoane:

 Pentru cazare in locatie de 4* de la 1205  euro/persoana;

Informatii utile pentru calatoria in Maroc :

Pasaportul trebuie să fie valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii din călătoria in MarocLa intrarea si la iesirea din tara, se completeaza o fisa personala, care include urmatoarele detalii:

 • nume;
 • prenume;
 • data si locul nasterii;
 • numar pasaport;
 • nationalitate;
 • tara de rezidenta;
 • ocupatia;
 • adresa la care veti locui în Maroc;
 • motivul vizitei.

SERVICII INCLUSE

– Transport cu autocar conform itinerariului; – Ghid vorbitor de limba romana; – Cazare in hoteluri de 3* sau 4*; – Mese conform programului;

SERVICII NEINCLUSE

– Bilet de avion + taxe de aeroport*; –  Intrarile la obiectivele turistice; – Excursiile optionale; – Tipsuri (recomandate in tara respectiva); – Asigurarea medicala de calatorie si storno.

   * Tarife disponibile pentru biletele de avion, valabile pana la data de 30 Iunie

 •    plecare in data de 01 Septembrie 655 euro/persoana;
 •    plecare in data de 01 Noiembrie 456 euro/persoana;

Oferta poate fi personalizata la cerere.