TMC HolidaysTMC Holidays
Ai uitat parola?

UTILE

Grecia

Va informam ca, incepand cu 01.01.2018, in Grecia a fost introdusa taxa de statiune ce se va achita la destinatie de catre turisti. Taxa de statiune este obligatorie, iar valoarea acesteia este cuprinsa intre 0,50 euro si 4 euro/zi/camera pentru hotelurile de 1-5 stele si intre 0,25 euro si 1 euro/zi/apartament pentru studiouri si apartamente de 1-4 chei.

Insulele Canare

Cetăţenii români au nevoie, pentru a putea vizita Insulele Canare de paşapoarte valabile. Viza este necesară numai în cazurile în care doresc să rămână în insule mai mult de trei luni, ori să desfăşoare acolo activităţi lucrative.

Italia

Va informam ca in Italia se achita taxa de statiune, iar valoarea acesteia este cuprinsa intre 1 euro si 3 euro/zi/camera pentru hotelurile de 1-5 stele.

Respectati regulamentele!

Agentia TMC Holidays nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care pasagerul nu respecta regulamentul intern al aeronavei, hotelului sau croaziere si este penalizat in urma unei eventuale incalcari ale acestui regulament. De asemenea TMC Holidays nu este responsabila pentru intarzierea calatorului la intoarcerea din excursii, iesiri in port, imbarcari pe nava sau avion.