TMC HolidaysTMC Holidays
Ai uitat parola?

VACANTE IN BULGARIA

Bulgaria s-a bucurat in ultimele decenii de o crestere substantiala a venitului din turismul international. Statiunile de pe litoral atrag turisti din Germania, Romania, Rusia, Scandinavia, Olanda si Regatul Unit al Marii Britanii. Statiunile de schi au devenit destinatia favorita a turistilor britanici, irlandezi si nu numai.

Fiind situat la raspantia dintre Est si Vest, teritoriul bulgar a adapostit de-a lungul vremii multe civilizatii, cum ar fi traci, romani, bizantini, slavi, porto-bulgari, otomani, pastrand astfel multe artefacte istorice, muzee si manastiri vechi impresionante.Cu o mostenire culturala si istorica aparte, cu peisaje naturale atractive, Bulgaria a devenit o destinatie de vacanta dorita, aflandu-se pe locul 15 din UE in ceea ce priveste vizitele turistice, si a 39-a din lume cu un total de 5,2 milioane de vizitatori.

Suprafata: 22.072 km2. Ora locala: UTC+02:00 Moneda: Leva Limba: Bulgara Populatie: aproximativ 7,154 milioane locuitori Capitala Sofia Suprafata: 492 km²