TMC HolidaysTMC Holidays
Ai uitat parola?

VACANTE IN FRANTA

Dinamismul ofertei culturale si artistice (capitala modei, design, festivale), bogatia patrimoniului sau istoric, precum si modul de viata francez (gastronomie si oenoturism) constituie o imagine emblematica a Frantei si contribuie la notorietatea sa.

Gastronomie, moda, monumente, regiuni, multe dintre ele nu trebuie uitate atunci cand veniti in Franta. Forma sa compacta hexagonala si rauri, Sena, Loire, Garonne, Rhone si o mica parte din Rin a facilitat schimburile economice intre regiuni si prosperitate.

Hexagonul are in special locuri de vizitat la orice pret, intre pamant si mare, natura si oras, toate gusturile se gasesc acolo.

Franta metropolitana, cu 543,965 km2, este cea mai mare tara din Europa de Vest, reprezentand o rascruce de drum intre nord si sud, in care muntii Pirinei la sud, Alpi și Muntii Jura la est formeaza o spectaculoasa frontiera naturala.

Suprafata totala: 674.843 km² Populatie: aprox. 67 mil Limba oficiala: franceza Ora locala: UTC +01:00 Moneda: Euro Capitala: Paris

Revelion 2019 – Paris

Ziua 1: BUCURESTI - PARIS Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la ora 12.45. Decolare catre Paris cu compania AIR FRANCE. Sosire la Paris la ora locala 17:00. Transfer si cazare la hotel Mercure Paris La Defense 4* sau similar. Ziua 2: PARIS, croaziera pe Sena si tur de oras Mic [...]