TMC HolidaysTMC Holidays
Ai uitat parola?

VACANTE IN GRECIA

Cufundata in mitologie si imbibata cu o puritate pasnica, Grecia cucereste cu siguranta. De la frumusetea Cicladelor, pana la muntii acoperiti cu pini si plajele de nisip din Halkidiki, varietatea geografica pura a continentului si imprastierea infinita a insulelor grecesti este desavarsita. Nu este de mirare ca zeii vechii mitologii, atat de incantati de ceea ce au vazut, au facut din Grecia cerul lor pe pamant.

Situata in sud-estul Europei, cu o suprafata de 131,957 km2, Grecia se invecineaza la nord cu Bulgaria, cu Republica Macedonia si Albania, la est cu Turcia si Marea Egee, la vest cu Marea Ionica iar la sud cu Marea Mediterana.

Capitala Greciei se afla la Atena, populatia tarii fiind de aproximativ 11 milioane de locuitori. Clima este tipic mediteraneeana, cu temperaturi medii anuale situate in jurul a 25°C.

Ca fiecare loc din Grecia, Insulele Ionice sunt pline de povesti si reprezinta cu siguranta una dintre principalele atractii, fiind o destinatie de vis pentru vacanta ta!

Suprafata: 131,957 km² Ora locala: UTC+02:00 Moneda: EURO Limba: Greaca Populatie Grecia: aproximativ 11 milioane de locuitori Capitala: Atena

Atena – Revelion 2019

30.12.2018 BUCURESTI – ATENA Intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 14:30 cu insotitorul de grup si imbarcare la cursa TAROM RO273 cu decolare din Bucuresti la ora 16:30. Aterizare la Atena la ora 18:05 si transfer la hotel. Cazare la hotel TITANIA 4*. 31.12.2018 ATENA – Tur panoramic al orasului Atena cu vizita la Acropole [...]