TMC HolidaysTMC Holidays
Ai uitat parola?

VACANTE IN INDIA

India este leaganul omenirii, locul de nastere al vorbirii, mama istoriei, bunica legendei, strabunica tradiţiei – spunea scriitorul si umoristul american Mark Twain.

Este cea mai mare tara din subcontinentul indian, ca suprafata ocupa locul sapte in lume, iar cu populatia sa de peste un miliard, este intrecuta doar de China. Se intinde intre varfurile inghetate ale Himalaiei si verdele tropical al coastelor si are o incomparabila diversitate de peisaje, culturi şi oameni.

O calatorie in India nu este usoara si insemna un adevarat asalt asupra tuturor simturilor. Ai privelisti magistrale ale muntilor, ale coastelor argintii ale Keralei scaldate de Marea Arabiei, paduri tropicale intinse sau deserturi aride, vechi orase magnifice si mandre, temple neasemuite si palate ale maharajahilor sau impunatorul Taj Mahal, cel mai extravagant monument construit vreodata in numele iubirii.

Suprafata: 3.287.590 km² Ora locala: UTC+05:30 Moneda: Rupie indiana Limba: Hindi si Engleza Populatie India: aproximativ 1,15 miliarde locuitori Capitala: New Delhi