TMC HolidaysTMC Holidays
Ai uitat parola?

VACANTE IN ITALIA

Nu exista pe pamant un loc cu atatea frumuseti imprastiate precum focurile de artificii, cu atatea culori si peisaje fermecatoare, cu orase ce abunda in istorie si traditie, cu sate pescaresti unice in lume, kilometri intregi de coasta si nenumarate insule si insulite precum in Italia, destinatia preferata a tuturor. Odata ajuns aici, orice turist isi doreste sa descopere cat mai mult din aceasta tara uimitoare si cu siguranta sa se reintoarca.

Chiar daca ai vizitat deja principale orase, precum Roma, Venetia sau Napoli, noi iti recomandam si cateva orase mai mici si mai putin cunoscute din Italia, dar de o frumusete care te va impresiona cu siguranta.

Florenta, un oras plin de frumos si romantism. Acesta este intesat cu obiective turistice ce trebuie vizitate, printre acestea numarandu-se Piazza della Signoria- locul in care se afla cele mai multe cluburi de noapte, Palazzo Vecchio, biserica Santa – Croce.

Nicio calatorie in Italia nu ar fi completa fara sa gusti o pizza autentica, fara sa incerci gustul cremos si delicios al sosului carbonara peste spaghete sau alte paste, iar orice iubitor al preparatelor traditionale stie ca acestea merg foarte bine cu un vin din peninsula, asa ca va invitam sa degustati un vin nobil din Toscana cea plina de podgorii

Suprafata :301.338 km²

Moneda : euro

Populatie : 61 milioane locuitori

Clima : temperata

Capitala : Roma

PIATA DE CRACIUN 2018 – ROMA

28.11.2018 Bucuresti – Roma / Hotel delle Province 4* Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 08.30 pentru imbarcare la cursa TAROM RO 403 cu decolare la ora 10.30 spre Roma. Aterizare la Roma la ora 11.40. Incepem explorarea Orasului Etern, vizitand intr-un tur panoramic. Vom admira Piazza Barberini, minunatele fantani ale Romei, Biserica [...]