TMC HolidaysTMC Holidays
Ai uitat parola?

VACANTE IN MAROC

Strabatut de Muntii Atlas, cu plaje la Marea Mediterana si la Oceanul Atlantic si strajuit in acelasi timp de Desertul Sahara, Marocul este un tinut care captiveaza mereu milioane de turisti prin frumusetea peisajelor, aride sau luxuriante, prin maretia fostelor orase imperiale si prin ospitalitatea cu care esti intampinat de localnici.

Maroc nu este numai o tara oarecare, este o destinatie turistica pe care in niciun caz nu o poti descoperi intr-un singur sejur. Marocul este astazi in plina dezvoltare, iar pe langa capitala Rabat, Marocul mai are inca o capitala si anume Casablanca, ”capitala economica a tarii”. Orasul impodobit cu palmieri, prezinta numeroase edificii moderne, care pastreaza insa stilul traditional arab.

La poalele muntilor Atlas, gasim cel mai important oras imperial din istoria Marocului, Marrakech, un oras cu o vasta diversitate culturala. Un oras extrem de frumos in care vei descoperi celebra medina, centrul vechi al orasului, cartiere moderne, ca Gueliz, gazda restaurantelor moderne, lanturilor de fast food si magazinelor mari de brand, precum si nenumarate atractii turistice,

Calatorind prin Maroc, cu siguranta veti avea ocazia sa admirati diverse spectacole de dansuri populare, cel mai raspandit, fiind ahidul, care reuneste zeci de barbati si femei in jurul unui one-man-show. In vechile medine, veti descoperi ca fiecare cartier are moscheea si hamamul sau.

In sudul Marocului, veti intalni in mijlocul platatiilor de palmieri cladiri fortificate de culoare rosiatica foste resedinte boieresti, care au jucat un rol fundamental secole la randul. Au servit atat ca adapost pentru recolte, cat si ca refugiu atunci cand triburile desertului au devenit o amenintare.

Fiecare sezon ofera avantajele sale si are o lumina proprie, de aceea este posibil sa vizitati Marocul pe tot parcursul anului.

Suprafata: 710,850 km², incluzannd Sahara Occidentala. Romania a avut o pozitie de acceptare fata de alipirea Saharei Occidentale, de aici si relatiile excelente intre cele doua tari, chiar inainte de 1989; Ora locala: UTC + 00:00; Moneda: Dirham marocan (MAD); Limba: Araba, spaniola, franceza, tamazighta (sau limba berbera); Populatie: 35,000,000; Capitala: Rabat.

Highlights Of Maroc

Ziua 1 Bucuresti - via Istanbul - Casablanca Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnire cu reprezentatul agentiei pentrui imbarcare la cursa Turkish Airlines TK1042 cu decolare spre Istanbul. Aterizare la Istanbul, trecere prin zona de tranzit a aeroportului din Istanbul pentru imbarcare la cursa TK617 si decolare spre Casablanca. Sosire la Casablanca si [...]

Maroc – Revelion 2019

Ziua 1 (29.12.2018) Bucuresti - via Istanbul - Casablanca Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international. La sosirea pe aeroportul din Casablanca vei fi intampinat de reprezentantul local dupa care vei fi transferat la hotel. Regim mese – Cina Ziua 2 (30.12.2018) [...]