TMC HolidaysTMC Holidays
Ai uitat parola?

VACANTE IN ROMANIA

Descopera frumusetile Romaniei alaturi de TMC Holidays

Peisaje pitoresti, atractii turistice naturale unice si obiective cum rar intalnesti in lume, frumuseti care iti taie respiratia: privelisti uimitoare de pe culmi stancoase, fortarete, castele si piete care dateaza din epoca medievala, dealuri cu pante cat vezi cu ochii, povesti pline de mister, biserici si manastiri cladite in zone inedite. Frumusetea naturala a Romaniei si diversitatea culturala va vor surprinde. Sa nu uitam de Transfagarasan, fara indoiala cel mai spectaculos drum din lume. Marginita in sud de Marea Neagra si Dunarea albastra, presarata la mijloc cu misteriosii Munti Carpati, Romania este cu siguranta, o destinatie minunata de vacanta chiar si pentru cel mai pretentios turist.

Tururi clasice, Patrimoniul Unesco, Vacante tematice: Gastronomie, Degustari de vin, Aventura, Petreceri, Traditii, Detox/Spa – Toate le gasiti in pachetele oferite de TMC Holidays.

Romania Clasica

Pachetele turistice premium – includ unitati de cazare, obiective si servicii turistice, cu standarde ridicate de calitate.Aceste pachete sunt dedicate tuturor celor care isi doresc sa descopere o Romanie aparte, avand posibilitatea fie de a-si personaliza intregul itinerariu, fie de a-si alege pachetele prestabilite pentru fiecare zona a tarii, prin circuite inedite, coerente, prin parteneri de incredere, care indeplinesc toate criteriile de calitate si siguranta.

 • Moldova – Manastiri, Bucovina, Iasi, Pasul Tihuta
  • Transilvania – Cetati, sate si biserici fortificate, salina Turda
  • Maramures – Sapanta, Mocanita, bisericile din lemn
  • Banat – Defileul Dunarii, Cascada Bigar, Timisoara, Herculane
  • Delta Dunarii – Tulcea, brate/canale, Gura Portitei, litoral
  • Turul Romaniei

Out of the box Experiences

Tur Gastronomic – rasfat culinar si degustari de vinuri ;

Fun & Adventure- petreceri pe plaja, festivaluri, drumetii, skydiving, cluburi, tiroliana, echitatie, sport;

Obiceiuri, traditii si ateliere mestesugaresti;

Relaxare – Spa, detox, tratamente, bai termale;

Therme Bucuresti – cel mai mare concept de wellness din Estul Europei.