TMC HolidaysTMC Holidays
Ai uitat parola?

VACANTE IN SCANDINAVIA

Scandinavia, un tinut de basm care odinioara a apartinut vikingilor razboinici, este o destinatie de vis, care se evidentiaza prin  fiorduri de cel mai profund albastru, casute pictate in rosu la marginea lacurilor, povestea noptilor albe care se datoreaza soarelui ce rasare foarte devreme dar uita sa mai apuna.Toate acestea, fac din tarile nordice unul dintre locurile care trebuie vizitate macar o data in viata.

Stockholm – capitala Suediei, surprinde prin unicitate, arhitectura si frumos.Fascinatia suedezilor pentru subteran te uimeste prin intermediul picturilor, sculpurilor sau mozaicurilor, toate integrate in constructia metroului. Cine nu a fredonat , macar o data, cateva acorduri din melodiile legendarei trupe ABBA. Acesteia, suedezii i-au dedicat in anul 2013 un muzeu, care ofera vizitatorilor posibilitatea de a admira fotografiile, costumele si discurile de platina si de aur ale artistilor.

Copenhaga – situata pe coasta de est a Danemarcei, Copenhaga este capitala tarii inca de acum 600 de ani, fiind si cel mai mare oras din Scandinavia. Istorica si moderna in acelasi timp, capitala daneza are toate ingredientele necesare pentru a transforma o metropola oarecare intr-o destinatie turistica de top.

Oslo – capitala Norvegiei, este oraș interesant, plăcut și complicat, deoarece în Oslo sunt foarte multe tunele, este un oras înconjurat de mare, munte și deal.

Helsinki – capitala Finlandei, un melanj armonios intre cultura rusa si cea scandinava, este orasul care ofera in luna noiembrie, un fenomen natural care nu se intalneste foarte des – aurora boreala.